На 25 април (вторник) от 18.00 часа, в зала Съединение“

...
На 25 април (вторник) от 18.00 часа, в зала Съединение“
Коментари Харесай

Откриват изложба по повод 120-годишнина от рождението на Никола Щерев - Старика

На 25 април (вторник) от 18.00 часа, в зала " Съединение “ на Регионален исторически музей - Пловдив, ще бъде открита галерия, отдадена на 120-годишнината от рождението на Никола Щерев – Старика.
Прочетете още
Съвместната самодейност на РИМ-Пловдив и " Фондация Жълто и Черно “ има за цел да даде опция на пловдивската общност да се запознае с неповторими реликви от предишното на футболен клуб " Ботев “, свързани с една от неговите най-ярки персони.

Използваме случая да споделим, че подетата от " Фондация Жълто и Черно “ самодейност за преименуване " Футболен комплекс Ботев 1912 “ на името на " Никола Щерев - Старика “, беше подкрепена от всички организации и структури на последователите на " Ботев “, за което откровено благодарим.

Благодарни сме и на стотиците ботевисти, които поддържаха концепцията, подписвайки основаната за задачата петиция, като считаме, че техният глас е изцяло задоволителен да послужи като представителна извадка за разбирането и желанието на жълто-черната общественост самодейността да бъде доведена до сполучлив край.

Изложбата ще бъде отворена за посещаване в интервала 25.04 – 05.05.2023 година, а входът за нея е свободен!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР