На 25.09.2023 г. на стадион Васил Левски Карлово се включи

...
На 25.09.2023 г. на стадион Васил Левски Карлово се включи
Коментари Харесай

Карлово се включи в Европейската седмица на спорта #BeActive

На 25.09.2023 година на стадион " Васил Левски " Карлово се включи в Европейската седмица на спорта #BeActive с футболна среща и демонстрации по битка, джудо, самбо, повдигане на тежести и аеробика. Събитието е част от самодейността #BeActive Tour, чиято цел е да се ангажира ползата на децата към спорта, като на място им се даде опция да следят и вземат участие в спортни игри.
 
Кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и министърът на младежта и спорта Димитър Илиев дадоха старт на събитието. " Винаги ми е било извънредно прелестно и вълнуващо, когато съм с вас, тъй като вие сте хората, които отделят от времето си, с цел да бъдат здрави. А няма нищо по-добро от здравия човек. Здравият човек има положителни мисли и прави положителни каузи! Благодаря на всички, които се занимават интензивно със спорт ", сподели кметът в своя привет към всички млади спортисти и техните треньори.
 
На събитието в Карлово участваха също международният и европейски първенец по плуване при юношите Петър Мицин, международният първенец по битка Иво Ангелов, който се включи във футболната среща и бронзовата медалистка по повдигане на тежести от младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес, в категория до 63 кг. - Галя Шатова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР