На 25 – 26 октомври София ще бъде домакин на

...
На 25 – 26 октомври София ще бъде домакин на
Коментари Харесай

София ще бъде домакин на най-големия БЛОКЧЕЙН ФОРУМ в Централна и Източна Европа CEE Block Sofia

На 25 – 26 октомври София ще бъде хазаин на най-големия БЛОКЧЕЙН ФОРУМ в Централна и Източна Европа CEE Block Sofia (https://ceeblock.eu/), проведен от CEE BLOCK, на който Столичната община (Асоциация за развиване на София) е сътрудник.

Форумът събира над 1000 топмениджъри на международни компании, политици, специалисти, започващи компании, университетски среди, вложители, финансови институции,  ръководени от комисаря по цифрови технологии Мария Габриел. Форумът ще дискутира сполучливи модели на използване на блокчейн технологии, както и регулаторната, правната и данъчната рамка за тяхното развиване. Основният конгрес включва наличие от международна класа в двудневна серия от основни презентации и интерактивни панели за работещи приложения в дисруптивни промишлености: логистика, енергетика, обществени медии, пътувания, реклама, произвеждане, финансови услуги, правни услуги, опазване на здравето, обезпечаване, енергетика.

Форумът включва и ревю, където може да покажете, да се срещнете и да си взаимодействате с разрастващия се блокчейн свят.

Участниците във форума могат да се състезават с създадена технология и да завоюват премия от 250 000 евро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР