На 24 юни в компанията на Том Круз и Джони

...
На 24 юни в компанията на Том Круз и Джони
Коментари Харесай

Джери Брукхаймър получи своя звезда на Алеята на славата

На 24 юни в компанията на Том Круз и Джони Деп, продуцентът на приключенския екшън „ Самотният рейнджър ” Джери Брукхаймър получи своя звезда на Алеята на славата. Тя увенчава кариерата на един от най-успешните кино и телевизионни продуценти, почнала през 1975г. На събитието, пред кинотеатъра „ Ел Капитан “, участваха изпълнителният шеф на „ Дисни “ Боб Айгер, артисти, представители на промишлеността и голям брой почитатели.

Джони Деп показва своето почитание с малко, само че прочувствено изявление: „ В наши дни думата „ легенда “ се опакова прекомерно елементарно, само че не и тук, не и през днешния ден. Имах шанс, още преди години моят път да се пресече с този на Джери. Несъмнено, след работата ми с него, животът ми не е същият, а евентуално и отсега нататък няма да бъде. Без Джери нямаше да ги има Пиратите, капитан Джак, нямаше да ги има възродения Самотен рейнджър и музи за нов живот облик на Тонто. Лично аз имам да му благодаря за доста! “

Самият Джери Брукхаймър показа: „ Няма да се главозамайвам, тъй като описът със звезди включва патока Доналд и Мики Маус, само че съм извънредно поласкан, че името ми ще стои на този бул. паралелно до имената на изумителни гении от гилдията. Трогнат съм, че толкоз доста звезди от света на киното и малкия екран отделиха време, с цел да дойдат. С речта си Джони ме накара да се усещам в действителност специфичен “.

Две години след последния филм от хитовата кинопоредица „ Карибски пирати “, продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Гор Вербински и Джони Деп, още веднъж се събират за разчупващ жанра кино план, чиято международна церемония премиера беше предишния уикенд в Приключенския парк на Дисни в Калифорния. За събитието основателите на „ Самотният рейнджър ” бяха разположили на аления килим особено направения за продукцията парен локомотив. Машината, която заема значимо място в сюжета на кино лентата, е част от потребления величествен атрибут. „ Самотният рейнджър ” е сниман „ на терен “ без спомагателни компютърни резултати, за което Вербински споделя: „ Това беше най-трудният филм, който съм правил. Но ми харесва, кара ме да чувствам, че сме основали нещо невиждано и вълнуващо “. Повечето каскади в „ Самотният рейнджър ”  са изпълнени от самите артисти – Арми Хамър, Уилям Фичнър и Джони Деп, който даже се снабдява със счупено ребро, падайки от един от седемте бели коня, които играят именития Силвър.

Джони Деп, който построява и се превъплъщава в облика на индианеца Тонто, стана любим на кинозрителите като особняка Капитан Джак Спароу в „ Карибски пирати “.

Премиерата на „ Самотният рейнджър ” у нас е на 5 юли в кината в цялата страна. Филмът излиза и в новия за България 4DX формат, който с резултатите на придвижване, вятър, светкавици, вода и аромати ще въвлече феновете в същинско премеждие за сетивата, измежду каньоните на пустинята Моуаб в щата Юта.

„ Самотният рейнджър “ е вълнуваща история за фамозния маскиран воин, който оживява по нов и автентичен метод. Бившият тексаски рейнджър Джон Рийд (Арми Хамър) и неговия чудноват другар индианския боец Тонто (Джони Деп) са безусловно противоположни персонажи, събрани от ориста, с цел да обединят сили в битка за справедливостта. С динамично деяние и изобретателно поднесен комизъм, в „ Самотният рейнджър “ се редуват лудешка конкуренция с влак–беглец, изненадващи прояви на подвиг и многочислени комични конфликти.

Освен Арми Хамър („ Социалната мрежа ”) и Джони Деп („ Карибски пирати ”), в „ Самотният рейнджър “ вземат участие още Хелена Бонъм Картър („ Алиса в страната на чудесата ”), Том Уилкинсън („ Мисията невъзможна: режим “Фантом ”), Уилям Фичнър („ Черният рицар ”), Бари Пепър („ Непреклонните ”), Джеймс Бадж Дейл ( “Железният човек 3 “, ”Z-та международна война “), Рут Уилсън („ Ана Каренина ”).

Гор Вербински е режисьор и, дружно с Джери Брукхаймър, продуцент на кино лентата. Сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио, Ерик Еърънсън и Джъстин Хейт.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР