На 24 юни тази година Microsoft ще представи своята нова

...
На 24 юни тази година Microsoft ще представи своята нова
Коментари Харесай

Windows 11 идва! Но Windows 10 е още тук и можете да го вземете съвсем евтино!

На 24 юни тази година Microsoft ще показа своята нова операционна система. Всички имат огромни упования по отношение на тази Оценка за съвместимост, само че всичко което видяхме от изтеклия дисков облик на Windows 11 е обновеният потребителски интерфейс на Windows 10, без да е променяна главната инфраструктура на операционната система. Основните промени са в старт менюто, таскбара, уиджетите иконките , като по всичко проличава че няма промени в обичайния профил на приложенията. Напълно е допустимо Microsoft в това време да е направил редица промени в своята нова операционна система и ще би трябвало да изчакаме до 24-ти юни, с цел да разберем всичко.

Така или другояче, в близко бъдеще Windows 10 към момента ще продължи да бъде най-често употребяваната и най-хубавата операционна система. Вече се появи информация, че миграцията от Windows 10 към Windows 11 ще бъде безвъзмездна и ще може да бъде осъществена когато и да е.

Интернет магазинът предлага един безвреден и напълно пестелив метод да инсталирате на новия си компютър автентичен програмен продукт, както и да извършите ъпдейт на своите компютри, работещи под ръководството на остарели версии на Windows, които към този момент не се поддържат от софтуерния колос. Магазинът дава опция да си купите автентичен продуктов ключ за Windows 10 или други артикули на Microsoft при една извънредно ниска цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР