На 24 юни 2022 г. в Софийски градски съд е

...
На 24 юни 2022 г. в Софийски градски съд е
Коментари Харесай

Слави Трифонов съди Кирил Петков за 50 000 лв., нарекъл го мафия

На 24 юни 2022 година в Софийски градски съд е постъпила искова молба от Слави Трифонов против Кирил Петков за породени неимуществени вреди, в резултат на изявление, направено на 13.06.2022 година по време на конференция. Размерът на желае е 50 000 лева, оповестиха от съда.

Слави Трифонов разгласи желанието си да съди премиера Кирил Петков още на 13 юни тази година.

Тогава Трифонов се закани, че ще заведе дело и против финансовия министър Асен Василев, както и против Радостин Василев, министър на спорта в оставка, който се трансформира в неофициален водач на отделилите се от Има Такъв Народ депутати.

„Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и – не знам като какъв да го дефинира – Радостин Василев“, написа тогава Трифонов в пост във фейсбук.

„Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения. И, несъмнено, ще ги печеля. А в този момент вижте конференцията на “Има подобен народ ”, която приключи доскоро. Срещу лъжите и клеветите стоят фактите“, приключва поста на водача на „Има подобен народ“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР