На 24 януари в Европарламента е внесено питане от италианския

...
На 24 януари в Европарламента е внесено питане от италианския
Коментари Харесай

Италиански депутат пита Европарламента има ли графен във ваксините

На 24 януари в Европарламента е импортирано запитване от италианския народен представител Серджо Берлато (от ECR- Групата на европейските консерватори и реформисти), озаглавено „ Време е за истината по отношение на съществуването на графен във имунизациите против COVID-19 ". Питането е парафирано за писмен отговор, сочи информация в уеб страницата на Европарламента.
Скорошно следствие на доктор Рикардо Делгадо Мартин и техническият отчет на доктор Пабло Кампра „ Откриване на графен във имунизациите за Коронавирус посредством микро-Раманова спектроскопия “ настояват, че имунизациите против COVID-19 съдържат графен, написа Берлато до евродепутатите.
Както оповестява CORDIS през 2018 година, екип от откриватели е потвърдил, че графенът е в положение да преобразува електронни сигнали в сигнали в терахерцовия диапазон, с трилиони цикли в секунда.Електронните съставни елементи, основани на силиций, които използваме през днешния ден, генерират тактови честоти в GHz диапазона, където 1 GHz е еднакъв на 1000 милиона цикъла в секунда. Учените демонстрираха, че графенът може да преобразува сигнали с тези честоти в сигнали с честоти, които са хиляди пъти по-високи от тези, основани от силиция, написа италианският народен представител.
Следователно графенът е в положение да всмуква радиацията, което значи, че в случай че се съдържа във ваксина, той би бил мощно отровен и нездравословен за човешкото здраве, заключава Берлато. И пита: „ В светлината на това скорошно следствие, има намерение ли Комисията да накара самостоятелна лаборатория да извърши деликатен разбор, за ​​да ревизира съществуването на графен във имунизациите против COVID-19? "
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР