На 24 януари Марс преминава от Стрелец в земния знак

...
На 24 януари Марс преминава от Стрелец в земния знак
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Марс влиза в Козирог, четири зодии трябва да внимават!

На 24 януари Марс минава от Стрелец в земния знак Козирог, където ще транзитира до към обяд на 6 март 2022 год. Козирог е знак, ръководен от планетата Сатурн, споделя астроложката Марги Паскалева, която изготвя дневни и месечни хороскопи за Lupa.bg.

Действието на Марс в този знак е мощно – тук е в символ на екзалтираност и въздействието му е по-позитивно по принцип. Марс в Козирог е по-мъдър, устойчив и резистентен. Не работи по този начин импулсивно и преждевременно както в огнените и въздушни знаци. Но както постоянно от извънредно значение са аспектите сред планетите. Марс в Козирог ще внася повече напрежение и стресови обстановки в интервала 24.01 – 06.03.2022 год. при родените със Слънце, Асцендент или с друга по-неблагоприятна планета в персоналния хороскоп като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Не предприемайте рисковани дейности и внимавайте за произшествия или неприятности. Грижете се за здравето си. Единствено при Козирозите въздействието може да бъде и по-положително, в случай че Слънцето по рождение и удобно аспектирано от другите планети в персоналния хороскоп. Съвпадът като аспект е най-силен в астрологията и в случай че имате добре аспектирано Слънце в Козирог в хороскопа си, имате огромни благоприятни условия за развиване и триумфи, за реализиране на по-голям престиж и за издигане на по-високи позиции в кариерата. „ Машината “ се задвижва и всичко потегля в своя натурален ход без спънки. Имате сили и сила да „ повдигате планини “.

Разбира се, всеки хороскоп и орис са разнообразни, само че при всички случаи за Козирозите с хармонично аспектирано Слънце и за родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби този интервал ще е доста по-ползотворен.

В международен проект вниманието и дейностите ще са ориентирани в този интервал повече към държавната и изпълнителната власт, към инфраструктурни промени, въвеждане на по-сериозен надзор, обмисляне на дълготрайни цели и потреблението на одобрени във времето способи и средства за оправянето с избрани проблеми.

На дневен ред ще бъдат и значими тематики, свързани с институциите, стопанската система, строителството, пазарът на недвижимите парцели и други. В последните дни на февруари и през първите дни на март Марс ще бъде в съвпад с Венера и Плутон в Козирог. Този съвпад ще окаже мощно въздействие във финансово-банковият бранш – вероятни са земетресения на тържищата, повишаване курса на някои валути и на лихвените проценти в банките.

През последната седмица на февруари и първата на март звездите покачват заплахата от рухване на лавини и произшествия в планините, атентати, убийства / рухване от власт на държавни управления или министри, проваляне в пропасти / шахти, изригване на вулкани, трусове, сриване на земни маси или мостове, произшествия на строителни обекти, подземен (в мина, тунел, метро и т.н.) и други.

Препоръчително е в този интервал да се заобикалят пътувания на дълъг път и всевъзможни рисковани дейности от страна на родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР