На 24 септември Александра Раева навършва 37 години, но новият

...
На 24 септември Александра Раева навършва 37 години, но новият
Коментари Харесай

Алекс Раева се изповяда! Разказа в подробности за новата си любов

На 24 септември Александра Раева навършва 37 години, само че новият стадий в живота й към този момент е почнал. По всичко проличава, че още преди рождения си ден или малко след него водещата на „ Х Фактор” ще може да се похвали с пробив на европейска сцена.

Тя към този момент е вокалистка на групата „ Mind Trips”, с която се е изявявала като тийнейджърка. Съсредоточила се е както върху уговорките си като водеща на музикалното съревнование на продуцента Маги Халваджиян, по този начин и върху работата по нов албум с музикантите от групата. Дискът ще бъде публикуван от италианска компания, написа в. „ Уикенд “.

В персонален проект Алекс се радва на любовта на мъж-мечта. Такъв изглеждаше, когато наскоро го разказа при последната си медийна изява. С диджей Дончо тя е разграничена от повече от 2 години, само че двамата са запазили другарството си и даже не престават да работят дружно. Как са съумели да го реализиран, Алекс изяснява по този начин: „ Много е хубаво, че при нас се случи по едно и също време. Това рядко се случва – двама души да схванат, че не са един за различен и просто са изчерпали това, което са имали. Имахме една прелестна връзка към 3 години и 2 години - такова размишление дали може нещо да се оправи или изобщо, има ли смисъл да се оправя нещо или просто сме съществено различни”.

В последна сметка Алекс и диджей Дончо стигнали до извода, че са съществено разнообразни в задачите си, във вижданията си за живота. Край на връзката си поставили с „ един доста готин разговор”, което им й разрешил през днешния ден да са близки другари. „ Аз съм човек, който си взима това, което би трябвало да си вземе от обещано нещо, човек, който когато си вземе това нещо, завършва. Не съм от хората, които ще останат на едно място, без да има смисъл. На мен доста елементарно ми доскучават нещата. На мен би трябвало да ми е интересно… Така се случва, че няма мъж до мен, който да е издържал повече от пет години - хайде по този начин да го кажа”, показа Алекс наскоро.

И въпреки всичко тя не е изгубила религия в любовта. Как би могла, откакто преди към година я връхлетяла с цялостна мощ. Всъщност певицата загатна, че новата й връзка няма замайващ сантиментален старт, заслужен за екранизация, което евентуално се дължи на обстоятелството, че с въпросния мъж се познавали от дълго време. Просто в един миг се срещнали и се преоткрили. Той е малко по-голям от нея и във връзката си с него Алекс признава, че се усеща спокойна и улегнала.

„ Той е човек, който ми е интересен; човек, към който имам респект; човек, който ми е преподавател, а не аз на него”, споделя Алекс. Тя акцентира, че мъжът до нея не би желал да влиза в нейния живот, т.е. връзката им да стане медийна. Певицата почита това и го цени, защото в предишното й се е случвало мъжът, с който има връзки, да му бъде значимо да изпъкне по някакъв метод.

Алекс е говорила намерено за издевателството и шамарите, които е понесла от гаджето си Камен Атов. Покрай него тя се запалила по дайвинга, който през днешния ден е нейната медитация, избавление от натовареното всекидневие, което води, и негативите, съпътстващи известността. Не единствено поради дайвинга обаче през днешния ден Алекс прави оценка случването на връзката с този мъж: „ Освен всичко, в действителност аз получих доста уроци. На днешна дата съм доста признателна на Камен. Дори за шамарите – дословните и не дословните. Защото това учи на доста. Разбира се, в случай че можеш да си извадиш изводите от тези неща”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР