На 24 март 2018 г. в представителния офис в София

...
На 24 март 2018 г. в представителния офис в София
Коментари Харесай

Светило в диабетната хирургия пристига в София за безплатни консултации

На 24 март 2018 година в представителния офис в София на най-широката болнична мрежа „ Медикъл Парк “ ще гостува проф. Д-р Тургут Ипек. Специалистът ще съветва гратис пациенти, интересуващи се от диабетна хирургия.
Кой е проф. доктор Тургут Ипек? Лекарят е приключил обща медицина в Истанбулския медицински университет през 1986 година, специализира хирургия и продължава своето професионално развиване до отбрана на професорска купа в Медицински факултет „ Джеррах паша “ към Истанбулския университет.
Този вид хирургия е към момента малко позната в България, само че това е бъдещето в битката със затлъстяването и Диабет вид 2. Бариатричната хирургия се ползва при хора, които не могат да отслабнат с диети и спорт, имат показател на телесната маса (body mass index – BMI) над 35 и имат съпътстващи болести като метаболитен синдром, диабет, хипертония и други Прилага се и при хора, които са с показател на телесната маса (body mass index – BMI) над 40, само че нямат съпътстващи болести. В случаите с висока степен на затлъстяване подлагането на подобен вид хирургична намеса води до намаление и на общата смъртност.
Метаболитната хирургия е подобаваща за пациенти на възраст от 18 до 70 години, лекували диабет вид 2 най-малко 2 години, които не могат да реализират добър надзор на кръвната захар или пациенти с инсулинова устойчивост и влошено качество за живот. Метаболитната хирургия не е подобаваща за пациенти под 18 г и над 70 година, с новооткрит диабет или лекуване на диабет под 2 години, както и за пациенти с добър надзор на кръвната захар.
Операцията не се прави и при пациенти с Диабет вид 1.
Желаещите да получат повече информация или да запишат час за безвъзмездна консултация на 24 март могат да го създадат на телефон: 0888688805.
Консултациите ще се проведат на адрес:
София, бул.Патриарх Евтимии/ул.Цар Самуил 1, сутерен (до църквата Св. Георги).

Необходима здравна документи:
• Кръвна захар – на гладно и след хранене
• Инсулин – на гладно и след хранене
• Ц Пептид
• Анти – GAD
• IAA
• ICA
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР