На 24 и 25 септември в Спортна зала Диана“, Ямбол,

...
На 24 и 25 септември в Спортна зала Диана“, Ямбол,
Коментари Харесай

Международен турнир Diana Cup и Държавно първенство по спортни танци ще се проведат между 23 и 25 септември в Спортна зала „Диана“

На 24 и 25 септември в Спортна зала „ Диана “, Ямбол, ще се организира интернационалния шампионат по спортни танци Diana cup 2022, който се провежда от Клуб по спортни танци Тандем, Българската федерация на клубовете по спортни танци (БКФСТ) и Община Ямбол.

Тази година на интернационалния шампионат публиката може да се наслаждения на осъществяванията в категория International Open Adult на Едгар Маркос и Алина Новак от Полша, които потвърдиха присъединяване си. Едгар и Алина са финалисти на международни, европейски шампионати и международни игри.

Паралелно с интернационалния шампионат ще се организира и Държавно състезание по спортни танци. То ще се състои от 23 до 25 септември, още веднъж в зала „ Диана “. Турнирът ще се провежда от Министерството на младежта и спорта, Българска федерация на клубовете по спортни танци, Община Ямбол, Община Тунджа и Областна Администрация в град Ямбол.

Световно известни имена от страните Италия, Франция, Германия, Гърция, Израел, Грузия, Молдова, Америка в спортните танци ще правят оценка състезателите на най-важният шампионат в календара на БФКСТ.

Очаква се общия брой на Държавното състезание и междунардния шампионат да надвиши над 300 двойки, които ще бъдат разграничени в над 20 обособени категории. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР