На 24 и 25 ноември се проведе PlovDev, конференцията, която

...
На 24 и 25 ноември се проведе PlovDev, конференцията, която
Коментари Харесай

В Пловдив се проведе ИТ конференцията PlovDev

На 24 и 25 ноември се организира PlovDev, конференцията, която се утвърди като обичана в IT общността. Събитието, което традиционно се случва в града под тепетата - Пловдив, през 2021 година събра онлайн 409 експерти и IT специалисти. По думите на организатора Proxiad за триумфа на PlovDev говорят и данните на платформата, където се организира то - " Hopin ", а именно средна гледаемост от 3 часа и 24 минути и обстоятелството, че е привлякло посетители от 11 държави. 

Обсъдени бяха нововъведенията в света на технологиите, новостите в другите езици за програмиране, изпитани техники, потребни практики в всекидневието на програмистите и други. Сред тазгодишните теми бяха и подобряването на достъпността за хора с увреждания в разнообразни уеб приложения и уеб сайтове, използването на машинно образование в компютърната графика и връзката между DevOps културата и баланса сред работата и персоналния живот.   

PlovDev е събитие, което традиционно се организира с нестопанска цел - уредниците всяка година избират идея, която да поддържат. През 2021 година събраните средства ще бъдат дарени за акцията „ Скритите гении на България “ на фондация „ Плюшено мече “. Повече информация ще откриете на.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР