На 24 и 25 февруари т.г. ще се проведе 38-то

...
На 24 и 25 февруари т.г. ще се проведе 38-то
Коментари Харесай

Община Казанлък ще участва във “Ваканция & СПА”

На 24 и 25 февруари т.г. ще се организира 38-то издание на Международното туристическо ревю “Ваканция & СПА ”.

Община Казанлък ще взе участие със личен щанд, централно позициониран против този на Министерството на туризма и заемащ повърхност от 24 кв.м. Щандът ще бъде отворен от три страни и ще сложи акцент върху културно-историческия, фестивалния и балнео и СПА туризъм.

За първи път в представянето си на “Ваканция & СПА ЕКСПО ” казанлъшкият щанд ще бъде взаимен сред Общината и екипа на изграждащия се сега 5-звезден СПА и балнеокомплекс на територията на община Казанлък край минералните бани в с. Овощник.

“През дните на ревюто ще представим Казанлък като красива, цветна и вълнуваща туристическа дестинация посредством предложенията ни през 2022 година за благоприятни условия и събития в дните на Чудомировите празници, Празника на розата и Празниците в долината на тракийските царе. Тази година Празникът на розата ще бъде на 3,4 и 5 юни, а през март стартират Чудомировите празници. Всеки е добре пристигнал в Казанлък освен тогава, само че и целогодишно ”, съобщи кметът Галина Стоянова.

Предстоящото интернационално туристическо ревю ще бъде под мотото „ Да се върнем към естественото “, като уредник на събитието е ПРИМ ЕКСПО. Изложението ще се организира под патронажа на Министерство на туризма. “Ваканция и СПА ЕКСПО ” е най-мащабният туристически конгрес в България, предопределен за експерти и необятна аудитория. Традиционно присъединяване взимат туроператори, туристически организации, хотели и курорти, държавни и браншови организации, общини, районни и локални препоръки по туризъм и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР