На 24 февруари във Варна ще се проведе специален рок

...
На 24 февруари във Варна ще се проведе специален рок
Коментари Харесай

Тийнейджъри организират рок концерт в подкрепа на българския пилот Никола Цолов

На 24 февруари във Варна ще се организира специфичен рок концерт, проведен от група " DeatMag ", който има за цел да набере средства, с цел да бъде подкрепена кариерата на българския водач Никола Цолов, който се стреми да кара за втора поредна година във Формула 3.

Оказва са, че членовете на " DeatMag " - Мариела Йовчева (вокали), Цветан Чорбов (бас), Никола Шипошки, Лъчезар Бозевски, Мартина Геленова (китара) и Йоана Иванова (барабани) - са огромни почитатели на Формула 1 имат предпочитание да оказват помощ на Никола в устрема му да стане първия българин, взел участие в най-престижния авто шампионат.

" Аз и групата сме огромни почитатели на Формула 1. Още през цялото време това се появи като наш общ интерес. Гледахме надпреварите, е... някой се радват повече, други не толкоз. Началото на групата ни беше, когато Никола започва кариерата си. Следим неговото развиване с голям интерес. В момента, в който видяхме, че той събира средства си казахме - това е опцията да му помогнем да сбъдне фантазията си. Това е метод да покажем положителното в нас и да се развием като група, тъй като е огромен план ", описа барабанистката Йоана Иванова,.

" С концерта във Варна на 24 февруари желаеме да съберем средства, тъй че Никола Цолов да може да продължи своята кариера. Цените на билетите са 15 лв.. С този план желаеме той да стартира втория си сезон във Формула 3. Надяваме се там още веднъж да покаже на какво е кадърен и да бъде единствено в челните позиции, да се бори за сцени, за победи. Искаме допустимо най-скоро той да реализира задачата си и да стане първият българин във Формула 1. Досега не сме имали опция да се срещнем персонално с Никола, само че се надявам това да се случи скоро ", добави тя.

Йоана Иванова разкри още, че любовта на групата към Формула 1 е повода да основат и ария, отдадена на най-бързия авто шампионат на планетата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР