На 24 февруари в Москва, в театър Имени Гоголя“ (това

...
На 24 февруари в Москва, в театър Имени Гоголя“ (това
Коментари Харесай

Руска връзка: Кремъл представя постановка на Морфов за годишнината от нахлуването в Украйна

На 24 февруари в Москва, в спектакъл „ Имени Гоголя “ (това е някогашният „ Гогол център “, разформирован по заповед на Путин, поради режисьора Кирил Серебников - ослепителен съветски отстъпник и съперник на режима) е премиерата на постановката „ Полет над кукувичето гнездо ” на режисьора Александър Морфов. Този спектакъл - Имени Гоголя през днешния ден е „ формалният ” спектакъл на Путин, употребен за агитация на режима, съобщава .

Представлението на Морфов е в настоящия плакат на театъра като премиера. Преди това този театър се играе на сцената на спектакъл „ Ленком “.

Морфов е считан за проводник на кремълската агитация в София, твърди медията. Докато гастролира в избрани медии, с цел да влезе в ролята на герой за народна власт, конфликтният режисьор продължава да се води на работа в московския спектакъл „ Ленком “, което излиза наяве от формалния уебсайт на един от рупорите на кремълската агитация. Важно е да се знае, че спектакъл „ Ленком “, прочут преди като Московския спектакъл на Ленинския комсомол и е формалното име на това, което в миналото е било известно като Московския държавен спектакъл. По-късно е кръстен на Комсомола, комунистическа младежка организация, основана от Владимир Илич Ленин.

Преди това Морфов дълги години работеше в театъра в Санкт Петербург „ Комисаржевска “ и пренасяше сериозна част от тамошните постановки на сцената на най-престижния български спектакъл. И в този момент във времената на вихрещата се агитация надали е инцидентно повторното завръщане на Морфов като основен режисьор на най-престижната културна институция в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР