На 24 февруари преди година, Владимир Путин очакваше да спечели

...
На 24 февруари преди година, Владимир Путин очакваше да спечели
Коментари Харесай

Владимир Путин се подготвя за дълга и изтощителна война

На 24 февруари преди година, Владимир Путин очакваше да завоюва бързо, да даде урок на Съединени американски щати и да се подреди паралелно с царете, като възродител на една велика Русия след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, написа Reuters.

Той сгреши, безапелационна е авторитетната медия. Войната умъртви и рани стотици хиляди, прогони от домовете им милиони. Светът съвсем без изключения счита Русия за безкрупулен агресор. Руската войска се видя изправена пред една издръжлива Украйна, подкрепяна мощно от НАТО, Съединени американски щати, Европейски Съюз и доста други страни, които се сплотиха както в никакъв случай до момента в поддръжка на интернационалните правила, до момента в който Русия изпада във все по-голяма интернационална изолираност.

Заедно с това, мнозина в съветския хайлайф се притесняват, че Владимир Путин е въвлякъл Русия в дълго и безплодно източване на животи и запаси – мнение, което обаче изразено обществено, води до тежко отмъщение, споделя пред Reuters почитан съветски източник, осведомен с вземането на решения на най-високо ниво. Според него, очакванията на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР