На 24 февруари 2022 г., четвъртък, в 10:00 часа в

...
На 24 февруари 2022 г., четвъртък, в 10:00 часа в
Коментари Харесай

Министър Проданов открива най-мащабния туристически форум в България

На 24 февруари 2022 година, четвъртък, в 10:00 часа в Интер Експо Център-София министърът на туризма Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за ще открие 38-то издание на Международната туристическа борса " Ваканция и Спа Експо ".

Изложението се организира в интервала 24-25 февруари 2022 година и е най-мащабният туристически конгрес в България под патронажа на Министерство на туризма.

През 2022 година Министерство на туризма ще се показа с народен щанд с повърхност от 150 кв.м. Освен Министерство на туризма, като главен уредник на българския щанд, като съизложители на националния щанд ще се показват петнадесет браншови организации и общински администрации (Община Велики Преслав, Община Каварна, Асоциация " Фестивалите в България ", Община Ботевград, Тур Клуб Ремарк, Община Карлово, Организация Исторически музей Клисура, Българска асоциация на туристическите организации /БАТА/, Община Стрелча, Туристическа камара Приморско, Община Сапарева баня, Община Чирпан, Община Банско, Организация за ръководство на Тракийски туристически регион (ОУТТР) и Регионален исторически музей – Разград).

Повече информация за програмата на ревюто можете да видите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР