На 24 февруари 2021 г. за Лейди Гага се случва

...
На 24 февруари 2021 г. за Лейди Гага се случва
Коментари Харесай

Да простиш на човека, който се е опитал да те убие

На 24 февруари 2021 година за Лейди Гага се случва един много противен случай. Тя не е забъркана директно в него, само че двата ѝ френски булдога са откраднати.
 Лейди Гага, Райън Фишър и признанието на Джейлин Уайт за грабежа на кучетата ѝ
Каква ще е ориста на крадеца на кучетата на Лейди Гага

Ново завладяващо развиване по проблема

Случката се разиграва до момента в който Райън Фишер, индивидът, който ги разхожда, е на открито с тях късно вечерта. Ненадейно обаче той е атакуван и прострелян, а двете кучета - откраднати.

Към днешна дата се знае, че един от тримата нападатели е Джеймс Хауърд Джаксън, който е към този момент наказан на 21 години затвор. Самият той даже не оспорва обвиняването си в ликвидиране и признава обвиняванията за нанасяне на тежки телесни повреди и при предходен случай.

На 24 февруари 2021 година обаче той е обикалял из Холивуд, както и други региони на Калифорния в търсене на френски булдог, който може да бъде продаден за хиляди долари. При кражбата той най-вероятно даже не е схванал, че кучетата, които Райън Фишер разхожда, са домашните любимци на не кого да е, а на певицата Лейди Гага.

Почти две години след случая присъдата за затвор на Джеймс Джаксън е доказана, като в съда се случва нещо ненадейно.

При чуването Райън Фишер, индивидът, разхождал кучетата, произнася прочувствена тирада, в която споделя за въздействието, което случката е оказала върху живота му.

" Ти ме простреля и ме остави да умра и животът на двама ни се промени вечно. Прощавам ти. С нападението ти изцяло промени живота ми ", са част от думите на Фишер, с които той споделя, че прости на нападателя си.
 Лейди Гага, Chromatica Ball, турне, концерти и по кое време ще забележим изпълнителката още веднъж на сцената
Кога ще излезе още веднъж на сцената Лейди Гага

Изпълнителката не се колебае в решението си

Макар и стигнал до правосъдна борба, казусът с кражбата на кучетата приключва наред за Лейди Гага. Двата ѝ френски булдога са ѝ върнати единствено след няколко дни от жена на име Дженифър Макбрайд, откакто певицата предлага премия от 500 000 $, написа Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР