На 24 август от 12:00 часа пред варненския делфинариум ще

...
На 24 август от 12:00 часа пред варненския делфинариум ще
Коментари Харесай

Протест във Варна настоява за затваряне на делфинариума

На 24 август от 12:00 часа пред варненския делфинариум ще бъде проведен митинг. Причината за това е скорошният смъртен случай на бебе делфинче , станал пред гости по време на зрелище, както и тези, случили се през минали години. На митинга варненци ще заявят настояването си Делфинариума да бъде затворен в най-скоро време.
Организаторите на протестните дейности споделиха пред Actualno.com, че ще създадат всичко допустимо, с цел да бъдат чути и да се приключи активността на делфинариума.
„ На 24 август ние-няколко български и непознати жители, пребиваващи в България, организираме митинг пред Делфинариума. Подчертавам " жители ", тъй като нямаме никоя организация зад тила си. Исканията ни са да се приключи активността на делфинариума , в който за последните 5 години има 8 смъртни случая на делфини , от които 5 регистрирани. Има и смъртен случай на бебе тюленче, по виновност на чиновници в делфинариума. Сградата е тясна, неподдържана и шоуто е необразователно и в него се експлоатират високоинтелигентни животни, за облага. Последният смъртен случай на бебе делфинче се е случил пред очите на посетителите на кафенето. Трябва да бъдат взети незабавни ограничения! “, изясняват уредниците.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР