На 24 август 1988 година Анджей Руди вкара гол за

...
На 24 август 1988 година Анджей Руди вкара гол за
Коментари Харесай

Вкарвал гол на България кара паяк в Кьолн

На 24 август 1988 година Анджей Руди вкара гол за националния тим на Полша за успеха с 3:2 над България. Това е третото и последно попадение за Руди с екипа на „ тайфа полска “. През кариерата си той носи екипите на Кьолн и Аякс.

В момента някогашният халф кара паяк във компания в Кьолн. 52-годишният Руди е част от компанията от 1 ноември, откакто прави несполучливи опити да стане треньор на юноши в няколко тима.



„ Не беше подобен проектът. Мислех, че цялостен живот ще се занимавам с футбол. Преминах през сложни времена и осъзнах, че би трябвало да се заема с нещо друго. Тежко ми, само че няма по какъв начин. Хората в магазините не разпознават, когато съм с униформата. След това обаче продавачката ми е споделяла, че са питали дали въпреки всичко това не съм аз “, признава Руди пред „ Билд “.

“Понякога карам паяк и подвигам погрешно паркирали коли, а различен път влизам в ролята на пътна помощ. Тази работа е значима за мен, макар че от футболна позиция все едно съм в селските групи “, добавя някогашният полски национал, който е учил за автомеханик.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР