На 24.11. от 17:30 часа предстои втората среща от специалното

...
На 24.11. от 17:30 часа предстои втората среща от специалното
Коментари Харесай

Социалната ангажираност е в основата на Е-Академия на издателство Клет България

На 24.11. от 17:30 часа следва втората среща от специфичното издание на самодейността Е-академия, в което обръщаме внимание на природосъобразните решения, които всеки от нас може да припознае. Този път гост-лектор ще бъде Симона Стилиянова, съосновател на стартъпа, който оказва помощ на бизнеса да действа по-екологично като изготвят разбор на моментното положение на компанията и проект с съответни принадлежности и подобаващи сътрудници за реализацията му. Автор е и на блога, които цели да покаже, че забързаното градско всекидневие може да бъде стабилно без доста старания. По време на лекцията участниците ще се срещнат с настоящите данни по отношение на климатичните промени. Повече информация ще можете да получите по време на срещата, като всички искащи да се включат могат да се записват .

“Осъзнатото и отговорно ползване на естествените запаси е в основата на оправянето с проблемите, пред които сме изправени. Промяната в настройките ни е основна, с цел да бъдем дейни жители и да не подценяваме значими тематики като климатичните промени, които всеки от нас стартира да усеща. Радвам се, че ще имам страхотната опция да приказвам с една от най-важните общности у нас - учителите - хората, които построяват персони и трансформират настройки “ споделя Симона Стилиянова.

Симона основава редица зелени начинания като платформата Чешмите в България, отличена в състезанието на Европейска комисия за обществени нововъведения. Работи с български и интернационалните компании за дейно понижаване на парниковите им излъчвания и ангажиране на всички заинтригувани страни за устойчива смяна. Сред признанията за работата ѝ са оценките в ранглисти като Forbes 30 под 30, описът на иноваторите в областта на климата за Централна и Източна Европа от Ashoka Global и EIT Climate KIC CEE.

По време на лекцията Симона е подготвила хрумвания за на практика действия, подобаващи за учениците, с които по-интересен и понятен метод да се срещнат с тематиката за климата и за какво е значимо да сме виновни.

През този сезон на Е-академия от издателство “Клет България ” се фокусираме върху устойчивите решения и продължаваме да прибавяме стойност в начинания, които оказват помощ на учителите и общността да се развива. Повече за идните ни интензивности можете да намерите на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР