На 24.10. 2023г. Ви очакваме пред Театъра, за да се

...
На 24.10. 2023г. Ви очакваме пред Театъра, за да се
Коментари Харесай

За Чист и Зелен Кюстендил!

„ На 24.10. 2023г. Ви чакаме пред Театъра, с цел да се включим дружно в самодейността - За чист и Зелен Кюстендил, анонсира претендентът за кмет Петър Паунов.

Подготвили сме стотици награди за дребни и огромни. Всеки, който донесе една празна пластмасова бутилка ще бъде част от наградените.

Наред с прелестните деца на Кюстендил- Александра Борисова,ВасилияПетрова, Симона Петрова- Мона и групировка „ Фолк Арт “ ще бъдат и звездните рокаджии- Б.Т.Р.,Дони, Звезди и Иван Лечев. “, показа Петър Паунов претендент за кмет на община Кюстендил.

„ Само 5 образователни дни след началото на самодейността „ Часът на класния да бъде гласът на природата “и събирането напластмасовите бутилки, ние към този момент събрахме съвсем 10 кубика.

10 кубика пластмаса в никакъв случай повече няма да отидат в река Струма и това не е глас в пустиня и еднократно събитие. В момента ние подвигаме равнището, тъй като в идния вторник чакаме всички кюстендилски деца. Децата няматтърпениеда поддържат природата,ако при нас възрастните това се случва по- мъчно притяхсе получава доста естествено.

Очакваме Ви въввторникна едни съвременен хепънинг –дададем опция на пластмасата. Защото имаше такива въпроси:стимулираме ли децата да пият повечеминерална вода,в еднократни бутилки,за да пълнят кошовете, които са в учебния двор.-Не несъмнено.

Всички деца, които присъстватще могат да получат еднаалтернатива-Бутилки за многократна приложимост,част от които имат и филтър за филтриране на водата. И всички деца, които спортуват, танцуват, които интензивно се занимават с придвижвания,използват водата неизбежно в своя живот, а и всички, които носят вода в раниците си вместо да имат 300 пластмасови бутилки, които да остават в природата ще могат да получат една многократна бутилка. За това,разбира се ще би трябвало да се потрудят, ще има условия.

Инициативите за зелен Кюстендил ичист Кюстендил се надграждат и продължаваме, подкрепени от нашите другари, прекрасникюстендилски и национални лица.Заедно можем да се оправим секонелогичнитеидеи, с които нашият свят като че ли привиква.

Аз имам вяра,чеКюстендил не е дребен град и може да даде глас и да покаже на Българиякак се прави. Моята фантазия е тази екологична самодейност да стане общобългарска, за това започваме от Кюстендил, защото внашияград се получаваи ето към този момент имаме резултати. “,сподели Евгени Серафимов, претендент за общински консултант от Местна коалиция ГЕРБ

„ Уважаеми родители и деца, на тези,коитоотговорятна въпроситевъввикторинатаще подаримпречиствателни устройства за домашна приложимост, които може дамонтирате на вашите чешми. Чистата вода, живата вода е един от знаците на Кюстендил. “, сподели Петър Паунов.

На място ще бъдат претендентът за кмет Петър Паунов и всички претенденти за общински съветници. Всеки ще може да се срещне с тях, да показа своите хрумвания и да получи отговор на всички въпроси.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР