На 23 януари 2024 година, в столичен елитен ресторант и

...
На 23 януари 2024 година, в столичен елитен ресторант и
Коментари Харесай

Андреа отпразнува 37-ия си рожден ден с нов видеоклип

На 23 януари 2024 година, в столичен първокласен ресторант и пред погледите на своите най-близки, Андреа отпразнува освен своя рожден ден, само че и направи премиера на музикалния си план “Miss Me When I’m Gone ”.

Събитието, маркирано с огромно неспокойствие, се организира освен в персонално наличие на изпълнителката, само че и бе предавано онлайн в TikTok и Instagram, достигайки до феновете на изпълнителката по света. Този план е следващ значим миг в кариерата на Андреа, защото с него тя продължава да доближава до своите англоезични почитатели из целия свят.

“Miss Me When I’m Gone ” е сниман в космополитния град Истанбул през 2023 година и разкрива нов, по-международен аспект на нейната музикална еднаквост. Особено любопитното в новия музикален клип е присъединяване на известния турски артист Емре Йозмен, прочут от голям брой турски филми и сериали. Неговото наличие добавя артистичния облик на песента и клипа, като придава спомагателен сексапил и интернационално лъчение на плана.



Този трогателен музикален план е основан от екипа на Global Records, известни с работата си с най-успешните интернационалните румънски реализатори. Сътрудничеството с този влиятелен продуцентски екип е знак за сериозните планове на Андреа да продължи да пробива на интернационалната музикална сцена и да доближи до нови аудитории.

Премиерата, която съответства с рождения ден на Андреа, бе наситена с страсти и упования. Видеото беше пуснато онлайн в YouTube канала Andrea Production в 20:00ч., където почитателите имаха опцията да станат част от този специфичен миг дружно с изпълнителката.

Проектът “Miss Me When I’m Gone ” освен ускорява позициите на Андреа на интернационалната музикална сцена, само че и акцентира нейната уникалност и упоритост да уголемява границите на своето изкуство. Той съставлява една нова страница в нейната кариера, която дава обещание още повече триумфи и самопризнание в международен мащаб.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР