На 23-ти юли, в 5:40 часа, Слънцето ще навлезе знак

...
На 23-ти юли, в 5:40 часа, Слънцето ще навлезе знак
Коментари Харесай

Слънцето навлиза в Лъв: предстоят много слънчеви шансове и красиви мигове

На 23-ти юли, в 5:40 часа, Слънцето ще навлезе знак Лъв и ще остане в неговото царство до 23-ти август.

Предстои роман за най-топлото, харизматично, завладяващо и положително слънце. Слънцето въплъщава деня, живота, нашата характерност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни разсънва, стопля и дава сила да започваме всеки нов ден.
През календарната годината то, напълно заслужено съумява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднообразно време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече сила и с нея да продължи по пътя си.

Знак Лъв ръководи 5-ти дом от астрологичното колело и се свързва с любовта, романтиката, заниманията, удоволствията, децата, гениите, персоналната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.

Колко хубави неща събрани на едно място…

Хората родени под знак Лъв като че ли невидимо носят своята корона с искра, горделивост и великолепие. Те излъчват сексапил, фалшифициран със мощна позитивна сила и светлина . Привлечени и обичани от прожекторите те постоянно съумяват да внесат своята различност и автентичност в обстановки и прекарвания.

Хората с Асцендент Лъв, притеглят със своята неповторима визия, израз на класа и достолепие. Лесно ще забележите буйните червени къдрици съчетани с блестящо украшение и блестящо червило в тълпата от добре облечени хора. Не се съмнявайте, в случай че бъдете заинтригувани и пленени от човек, който се отличава с положителни маниери и магнетизъм. Със сигурност този човек носи в себе си силата на знак Лъв и не отхвърля да я подарява и разпръсква в близост.

Тези, които са родени с Луна в символ Лъв са същински магнит за завършения и положително въодушевление. Обичащи да се слагат преди всичко това са хората, които съумяват да завоюват най-големите аплодисменти за себе си. Мъжете с качества на Лъв са занимателни, забавни и харизматични. Ако търсите комбиниране сред разсъдък, сексапил и приятна компания имайте най-малко един представител на тази зодия измежду приятелите си.

Това състояние на слънцето ще зарадва най-вече представителите на огнените знаци – Лъв, Овен и Стрелец. Родените под знак Водолей, Скорпион и Телец би трябвало да почиват повече и да се пазят от изтощеност.

Автор: Астролог Венета Матева

Вижте още:
Какво би трябвало да знаеш за себе си - избери си мандала - I част Кой би трябвало да бъде най-хубавият ви другар съгласно зодията? Най-важното предписание за всеки знак от зодиака Кои са най-красивите, най-незабравимите и най-силните зодии?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР