На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското

...
На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското
Коментари Харесай

Гранични полицаи задържаха трима, откраднали 18 790 лв. от възрастен мъж

На 23 октомври към 22.30 часа на пътя за видинското село Раковица автопатрулът на Гранична полиция е подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Мерцедес “. Автомобилът е ръководен от 42-годишен мъж от с. Студено буче, обл. Монтана. В колата са пътували още двама мъже – на 36 година и 45 година, оповестиха от пресцентъра на Групово дело " Гранична полиция ". 

При прекъсването на автомобила тримата мъже излезли и почнали да бягат, изхвърляйки български банкноти настрана от пътя. Граничните служители на реда ги настигнали и задържали.

На местопроизшествието и в мъжете са открити 18 790 лв.. Служителите от ГПУ – Брегово са открили, че и тримата са криминално-проявени, а водачът е излязъл преди няколко месеца от пандиза, където е излежал присъда за обир.

Тази заран е открито, че мъжете са направили обир в село Макреш, обл. Видин. Снощи те нападнали в дома му 85-годишен мъж, заключили го и заграбили парите му. Тази заран възрастният човек съумял да се освободи и да подаде сигнал в полицията.

Уведомена е районната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава взаимно с ОДМВР-Видин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР