На 23 октомври 2021 г. Слънцето се премества от знака ...

На 23 октомври 2021 г. Слънцето се премества от знака

Какво да очакваме през сезона на Скорпиона

На 23 октомври 2021 година Слънцето се реалокира от знака на Везни в Скорпион. Със започването на сезона на Скорпион, може да усетим енергията на трансформацията и смяна във възхода. Скорпион е знак, който олицетворява промяна и трансформация, само че през 2021 година той също по този начин открива сезона на затъмнението.

Затъмненията постоянно са мощни портали за промяна, те съставляват смяна или скок в нашето равнище на схващане.

Скорпионът е малко, само че мощно творение и един от малкото знаци, който е показан от три разнообразни признака – Скорпион, Орел и Феникс. Всеки от тези знаци съставлява градация в съзнанието или смяна. Освен че сменя кожата си понякога, претърпявайки трансформация, не трябва да забравяме, че има опашка, с която в случай че не внимава, може да ужили и себе си.

Слънцето се реалокира във водния знак Скорпион на 23 октомври, като този пренос е подобаващ миг да се съсредоточим върху измененията, които настъпват в живота ни.На 1 ноември се отключва нумерологичния код 111, защото това е 1-ви ден от 11-ия месец, а , което посочва нови начала, позитивна енергия и че вашите ангели са наоколо. Ако постоянно виждате 111, това може да значи, че се подготвяте да започнете нова глава от живота си. Но 111 посочва, че имате протекция, до момента в който се движите през живота.

На 4 ноември пък ни чака новолуние в Скорпион. По времето на това новолуние имаме доста водна енергия, която е мека, интуитивна и ни предизвиква да вървим по течението. Въпреки че това е позитивна енергия за работа, въпреки това може да имаме чувството, че сме в застой или даже да се окажем захласнати от дадена обстановка. Застоялата вода в последна сметка се замърсява, а това новолуние ще ни го напомни. Важно е да не бъдем прекомерно упорити или крайни в мисленето си, а да оставим нещата да текат като водата. Разбира се, тематиката за новолунието ще я засегнем в обособена публикация.

Друго значимо обстоятелство, което ще се случи през на Скорпиона на 19 ноември е пълнолуние и отчасти лунно затъмнение в Телец. Това е нов цикъл. Лунните затъмнения съставляват портали на затваряне, кулминационна точка и край. Емоциите ни могат да бъдат натоварени при затъмнение, тематика, която също ще засегнем настрана.

Очаква се забавен и динамичен скорпионски сезон.

Снимка: iStock

Източник: az-jenata.bg