На 23 ноември в сградата на Областната администрация се проведе

...
На 23 ноември в сградата на Областната администрация се проведе
Коментари Харесай

Екип от експерти на омбудсмана с приемна за граждани в Областната администрация

На 23 ноември в постройката на Областната администрация се организира приемен ден на екип от специалисти на омбудсмана Диана Ковачева за жителите от региона.

Служителите на Областна администрация оказаха цялостно подпомагане за безпрепятственото протичане на консултациите и за улеснен достъп на искащите да се включат в тях.

На среща с специалистите от екипа регионалният шеф Виолета Иеремиева показа своята ангажираност към проблемите на жителите от региона, които постоянно се обръщат за подпомагане към представляваната от нея институция. Двете страни показаха воля за съдействие в името на това да са оптимално потребни за хората.

След срещите с жителите основният секретар на институцията на омбудсмана Айсун Авджиев заключи главните проблеми в област Плевен, за които се търси помощ: обезпечаване от институциите за публични услуги на налична среда за хората с увреждания; проблеми, свързани с ВИК – режима на водата, честите повреди, високите цени на услугите; проблеми с Топлофикация; възстановяване изискванията на живот в пандизите в Плевен и Белене; неизплатени компенсации при пенсиониране.

Институцията на омбудсмана приема тъжби от жители онлайн на: www.ombudsman.bg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР