На 23 март от 9:30 часа в тренировъчна база Гнездо

...
На 23 март от 9:30 часа в тренировъчна база Гнездо
Коментари Харесай

Стартира нов детски футболен турнир „Лудогорска пролет“ в Разград

На 23 март от 9:30 часа в подготвителна база „ Гнездо на орлите “ в град Разград ще започва първото издание на Детски шампионат по мини футбол „ Лудогорска пролет “ . Това оповестиха от регионалната администрация на града.

Състезанието ще бъде на регионално равнище , като в него ще се включат два локални тима и по един тим от всички други общини в региона. Играчите от тимовете ще бъдат деца, родени през 2013 година и 2014 година Програмата на шампионата ще включва футболни срещи всеки против всеки в две групи по четири тима . Класираните на първо място в групите ще играят край , а вторите тимове ще се срещнат в дуел за третото място. Предвиждат се и мачове за пето и седмо място.

Целта на самодейността е поощряване на физическата интензивност и на здравословния метод на живот измежду децата, поддръжка на тяхното личностно развиване и разпространение на футбола измежду подрастващите.

На тържествена гала след надпреварата Областният шеф и представител на управлението на ПФК „ Лудогорец 1945 “ ще връчат купи и медали на спечелилите , както и поощрителни награди за останалите участници.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР