На 23 март от 20:30 ч. до 21:30 ч. ще

...
На 23 март от 20:30 ч. до 21:30 ч. ще
Коментари Харесай

И Търговище се присъединява към „Часа на Земята“

На 23 март от 20:30 ч. до 21:30 ч. ще се организира самодейността „ Часът на Земята “, в която ще вземат присъединяване и от Търговище. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

По традиция градът ще се включи в начинанието посредством изключване на фасадното осветяване на локалната администрация . Тази година самодейността се организира под наслова „ Подари един час на Планетата “. Идеята е, с изключение на да изключим осветлението си, да се отдели и един час за действия, свързани с опазването на природата.

На уеб страницата си уредниците на акцията World Wildlife Fund /WWF/ са основали платформата „ Банка за часове “ . В нея всеки може да уточни дейностите и часовете, които подарява на нашата планета. Посочени са интензивности в разнообразни категории: спорт и здраве, природа, храна, грижа за природата, изкуство и творчество, забавление. Всички регистрирани ще вземат участие и в чоп за разпределянето на 10 предметни награди от WWF.

Ръководството на Община Търговище приканва жителите да се включат, с цел да насочат дружно апел за по-устойчиво бъдеще . Информация за акцията и опциите за включване в разнообразни начинания са оповестени в уеб страницата на WWF:.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР