На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на

...
На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на
Коментари Харесай

Единственият внук на Емил Димитров мисли за сватба

На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на огромния Емил Димитров. Юбилеят бе маркиран от фамилията му в дома им в " Княжево “, въпреки синът му Емил-младши да има концепция да направи огромен концерт в негова памет, само че пандемията опропастила проектите му, написа седмичникът " Ретро ".

Годишнината на починалия артист съответства и с друга вест, която неговият единствен внук Мартин анонсира в обществените мрежи. Младежът е на крилете на любовта от няколко месеца, а сватбата с красивата му половинка Калина не е мираж, нищо, че е още прекомерно млад. Любимата му е с година по-голяма от него и към този момент е студентка в лицей в Англия. Калина също е възпитаничка на Италианския колеж в " Горна баня “, където Мартин през 2021 година ще приключи XII клас. Именно в учебно заведение се срещнали пътищата им. Двамата не крият любовта си и будят удивление с фееричните и сантиментални фотоси, които разгласяват в интернет пространството.

Родителите на внука на Емил Димитров добре познават кандидат-снахата и им желаят благополучие. Съжалявали единствено за едно – Мартин не желал да продължи музикалния път на своя дядо, въпреки да наследил гения му. " Той не свири, не се занимава с музика. Не го натискам, само че не преставам да настоявам, че е ужасно надарен в тази сфера. Може би тъй като, когато беше по-малък, аз малко го пренасилих да свири и може би го отблъснах, не знам. Но на него други неща са му в главата – цифров маркетинг, финанси, биткойни, криптовалути… “, споделя татко му Емил Димитров-младши.

Внукът на краля на родната сцена следял пазарите, правел разбори и имал упоритости да се развива в това съвременно занятие. " Вече е в XII клас в Италианския колеж в " Горна баня “. Завършват тази година, не знам по какъв начин ще завършат онлайн, само че приключват. Винаги може да се върне към свиренето, той геният самичък си избива, в случай че има потребност от него “, разяснява неговият татко. Двамата обичат мъжките занимания, а най-голямата им пристрастеност е риболовът. Все още фамилията живее в прословутата къща на артиста в кв. " Княжево “, която синът му е дал обет в никакъв случай да не продава, колкото и да му е сложна поддръжката.

Преди време имаше спекулации, че я е харизал на Веселин Маринов, след това пък на огромен предприемач, само че истината е, че парцелът, обзаведен с барокови мебели за знамение и приказ, в никакъв случай не е излизал на имотния пазар, въпреки да имало доста мераклии да го закупят, споделя още вестникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР