На 23 декември Луната преминава в Козирог, насърчавайки ни да

...
На 23 декември Луната преминава в Козирог, насърчавайки ни да
Коментари Харесай

Новолунието в Козирог ни призовава да поемем юздите на успеха: какво да очаква всяка зодия

На 23 декември Луната минава в Козирог , насърчавайки ни да приключим описите си със задания в последния миг и да набележим цели за 2023 година

Независимо дали за някои отминаващата година е била безредна, задачата на декемврийското новолуние е да се подготвим за триумф и да поемем провокации . И няма по-подходящ миг това да се случи от, който е в разгара си, описват от.

Този знак ни припомня, че с цел да стигнем до мястото, където желаеме да бъдем в живота, би трябвало да посрещнем дълга, отговорностите и новооткритите правила с отворени прегръдки . Въпреки че действането по учебник не всеки път е вълнуващо, то подсигурява триумф - а новолунието в съществения земен знак на Козирога предизвиква всички ни да стегнем юздите, с цел да реализираме задачите си .

Тъй като луната се смята за едва ситуирана или в ущърб в Козирог, през това време прочувствените импулси евентуално ще бъдат посрещнати със опозиция . Дори това да не е идеалният интервал за намерено изложение на възприятията, ще можем да взимаме решения с ясна, разумна мисъл, вместо с ирационална.

Новолунието на 23 декември ще образува квадрат с Юпитер в Овен, а това безусловно ще се трансформира в точка на спор сред натрапчиви дейности и зоркост, карайки всеки знак да взема решения на момента.

В галерията вижте по какъв начин всяка зодия ще бъде наранена от декемврийското новолуние:
 Как ще се отрази декемврийското новолуние на всяка зодия  Как ще се отрази декемврийското новолуние на всяка зодия  Как ще се отрази декемврийското новолуние на всяка зодия  Как ще се отрази декемврийското новолуние на всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР