На 23 август (петък) за първи път в България ще

...
На 23 август (петък) за първи път в България ще
Коментари Харесай

Michael Bibi за първи път в България по покана на Cacao Beach Club

На 23 август (петък) за първи път в България ще посрещнем Michael Bibi - основна фигура на английската електронна сцена. Cacao Beach Club кани основателя на парчето Hanging Tree за една незабравима нощ, а дружно с него ще бъдат и българските актьори Gabriel Del и Marsel Rohas.

Michael Bibi сътвори музикалната си марка с редица триумфи в областта на електронната музика. Британецът, който прави както музиката си, по този начин и вокалите си самичък, построи собствен личен тон, различим по целия свят. Да основава и пуска музика, както и да посещава най-хубавите празненства по света са трите неща, които го стимулират, и той няма желание да разреши на никой или нищо да го спре. Michael прави и всичко допустимо да се увери, че музиката му поддържа настроението на всяко едно празненство.

Самият той споделя: „ Аз хапвам, вдишвам и дремя музика ".

Страстта на Michael към музиката се поражда още в детството му. В ранна възраст татко му, който е блус и джаз музикант, го взима с него на едно от турнетата му. Там, младия запалянко е изложен на разнообразни въздействия, които могат да бъдат уловени даже в музиката му през днешния ден.

Michael продължава да построява личното си име и жанр с неповторими продукции за лейбъли като Snatch, Viva, Lost Records и SolidGrooves. С доста вълнуващи идни планове и международни турнета Michael Bibi ще дебютира и в Cacao Beach Club на 23 август.

След празненството с Michael Bibi, не пропускайте и закриването на летния сезон на клуба с присъединяване на Timmo & Wehbba на 31 август.

Повече информация за идните празненства може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на формалната Facebook страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 23 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР