На 23 април на бял свят се появи третото дете

...
На 23 април на бял свят се появи третото дете
Коментари Харесай

Мишел Обама за новото кралско бебе: Кога ще е пижаменото парти?

На 23 април на бял свят се появи третото дете на принц Уилям и брачната половинка му, херцогинята на Кембридж Катрин.
 
Щастливите родители позираха за малко с новородения си наследник пред събралите си представители на медиите и поклонници, преди да изоставен болничното заведение " Сейнт Мери " и да се приберат вкъщи с най-новото попълнение в кралското семейство.
 
Измежду многочислените поздравления, получени от херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на третото им дете, се откроява това на някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама .
Barack and I are thrilled to congratulate The Duke and Duchess of Cambridge on their newest arrival! We hope to meet him soon for a Kensington Palace pajama party. I’ll wear my robe!
— Michelle Obama (@MichelleObama) " Барак и аз с неспокойствие приветстваме херцога и херцогинята на Кембридж за най-новото попълнение в фамилията. Надяваме се скоро да го забележим на пижамено празненство в двореца Кенсингтън. За случая ще си облека пеньоара ", написа в Twitter Мишел Обама.  
 
Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година. По време на частната вечеря в двореца Кенсингтън някогашният президент на Съединени американски щати и брачната половинка му имаха опцията да се срещнат с дребния принц Джордж по пантофи и халат.
 Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година Gulliver/Getty Images
Впоследствие Барак Обама показа, че е останал удивен от срещата с първородния наследник на херцога и херцогинята на Кембридж. 
 Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР