На 22 юни 2018г., на територията на ОДМВР-Враца е проведена

...
На 22 юни 2018г., на територията на ОДМВР-Враца е проведена
Коментари Харесай

Хванаха дилъри с "чай" и наркотици, няма да повярвате къде са били скрити

На 22 юни 2018г., на територията на ОДМВР-Враца е извършена профилирана интервенция по линия „ Наркотици “. В 17.00 ч. в град Враца е осъществена полицейска инспекция в помещение населявано от 44-годишен мъж от града, престъпно проявен, осъждан. По време на обиска е открит и конфискуван плик съдържащ към 7 грама зелена суха листна маса. Това оповестиха от ОДМВР-Враца.
Мъжът декларирал, че листната маса съставлява „ чай “ за пушене, третиран с наркотично вещество. Той е арестуван. Образувано е бързо произвеждане.
В хода на интервенцията, в 18.20 часа в града, в непосредствена непосредственост до Професионалната гимназия по строителство и архитектура-Враца, е арестувано 36-годишно престъпно проявено и осъждано лице от Враца. При осъществения персонален обиск са открити и конфискувани два плика съдържащи бяло прахообразно вещество с тегло 13 грама, което при направения полеви наркотест реагира на хероин. При обиска е конфискувана и самоделно направена цигара от суха зелена листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис.
При следващо претършуване в жилище населявано от същото лице, в печка на твърдо гориво са открити 2 плика съдържащи 57 грама бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин, и 153 грама зелена суха листна маса - канабис. Мъжът е задържах. Образувано е бързо произвеждане.
В село Гложене, община Козлодуй, полицейските чиновници са направили претършуване в частен дом населяван от 30-годишен гражданин на същото село. Намерени и конфискувани са 2 плика съдържащи суха зелена листна маса- канабис, и 2 пликчета съдържащи бяло прахообразно вещество, което при полевия наркотест реагира на хероин. Мъжът е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР