На 22 юли Слънцето влиза в знака на зодия Лъв

На 22 юли Слънцето влиза в знака на зодия Лъв ...

Слънцето премина в знака на Лъв - какво ни очаква?


На 22 юли Слънцето влиза в знака на зодия Лъв и ще се задържи така до 23 август. Това означава, че е време да блестим, да добавим нотка на цвят и драматизъм в живота ни и да изпълним желанията си. Това е време, когато искаме да се наслаждаваме и да изразяваме себе си. Може да сме по-щедри в своите жестове и нагласи, но също така можем да бъдем егоцентрични и суетни. Трябва да внимаваме с това!

Лъвът е огнен, мъжки знак и тъй като се управлява от Слънцето, Слънцето винаги се чувства много удобно в този знак. Сред зодиакалните знаци Лъвът се счита за знак на власт. Слънцето в Лъв може да осветява проблеми, свързани със силата.

Лъвът е един от четирите „фиксирани“ зодиакални знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, имащи много стабилна енергия. Всеки път, когато Слънцето навлезе в някои от тези фиксирани знаци ни дава специална енергия за създаване на богатство и дълготраен просперитет.

Как да се възползваме от този транзит? Периодът е подходящ за развиване на повече умения за лидерство, за повишаване на увереността, за водене на успешни бизнес преговори. Енергията на Слънцето в Лъв ще ни даде възможност да развием своите проекти и ще внесе по-голяма яснота и стратегии, планиране и предприемане на действия. Това е топла енергия за флирт, сттраст в любовта, желание за любов.

Какво да очаква всяка зодия?

Овните ще бъдат целенасочени и силно амбициозни, а също така ще създадат нови възможности за по-висок стандарт на живот и успехи в работата.

Венера в Дева на 22 юли – кои зодии ще имат хубава любов?

Телците ще бъдат мотивирани да постигат своите цели, да влагат повече усилия в семейството и работата.

Този транзит ще донесе положителни промени за Близнаците. Ще комуникирате ефективно и ще може да разширите бизнеса си.

Раците ще планират внимателно и ще се приспособяват към промените и новите начинания. Уютът на дома ще ви зарежда с още повече хубава енергия.

Автор:

Източник: dnes.bg