На 22 септември, вторник, в 18.30 часа президентът Румен Радев

...
На 22 септември, вторник, в 18.30 часа президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Румен Радев ще участва в учредяването на нова фондация

На 22 септември, вторник, в 18.30 часа президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще посети Пловдив, където ще взе участие в формалното основаване на фондация "Млади медици за България ". Организацията има за цел да поддържа сегашни и бъдещи медици, да ги стимулира да остават и да се развиват професионално в България. От октомври 25-има експерти ще стартират да получават финансова поддръжка в размер на половин заплата от тази на новак доктор.

По време на церемонията президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще приветства учредителите и младите медици.

По-рано същия ден президентът ще посети село Бояджик (общ. Тунджа). В 10.30 часа президентът ще сервира цветя пред паметника на "бащата " на компютъра Джон Атанасов, чиито корени са от село Бояджик. След това президентът ще произнесе слово. В читалище „ Джон Атанасов “ президентът ще организира среща с кмета на Бояджик Елена Маджарова и общественици от района.

В 11.20 часа на Паметника на Априлци Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще отдаде респект пред паметта на починалите в Бояджишкото кръвопролитие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР