На 22 септември в университета Цинхуа“ се проведе среща за

...
На 22 септември в университета Цинхуа“ се проведе среща за
Коментари Харесай

Младежи от Китай и страните от Централна и Източна Европа обмениха опит и визия

На 22 септември в университета „ Цинхуа “ се организира среща за юношески културен продан сред Китай и Централна и Източна Европа, проведена взаимно от университета „ Цинхуа “ и университета „ Етвос Лоранд “ в Унгария.

В събитието участваха учители и студенти от седем колежа и университета в Китай и страните от Централна и Източна Европа като университета „ Цинхуа “, университета Лоренц в Унгария, Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ в България, университета Вроцлав в Полша и университета Букурещ в Румъния.

Чрез прелестните представления и продан на опит и визия, представителите предизвикват взаимното съгласие сред младежите и увеличение на културния продан сред Китай и страните от Централна и Източна Европа.





Фу Бо, заместник-генерален секретар на Китайската просветителна асоциация за интернационален продан, сподели, че Китай и страните от Централна и Източна Европа имат обичайни другарски връзки. Особено значимо е същинското другарство, открито от по-младото потомство въз основата на задълбочено схващане между тях. Това е доста добра основа за бъдещото развиване на света. Тя прикани повече младежи да вземат участие в такива конгреси, с цел да разпространяват обмена на хрумвания и взаимното образование сред другите цивилизации.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР