На 22 септември (неделя) Националната служба за охрана (НСО) въвежда

...
На 22 септември (неделя) Националната служба за охрана (НСО) въвежда
Коментари Харесай

НСО с мерки за сигурност във Велико Търново за Деня на Независимостта

На 22 септември (неделя) Националната работа за защита (НСО) вкарва ограничения за сигурност във Велико Търново във връзка 116-годишнината от оповестяването на Независимостта на България.

Кулминацията на честванията в старопрестолния град е тържествената инспекция с начало 19:30 часа на площад " Цар Асен I ".

На жителите, които желаят да участват, достъп до зоната за сигурност ще бъде обезпечаван след 18:00 часа през три пункта за инспекция: на ул. " Никола Пиколо ", на ул. " Иван Вазов " и на ул. " Св. Климент Охридски ".

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети, общоопасни средства и субстанции. Гражданите ще бъдат проверявани с металдетектори за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието.

Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

За времето от 07:00 ч. до 13:00 ч. и от 17:00 ч. до 22:00 ч. се вкарва възбрана за потребление на безпилотни летателни системи (дронове) в зоната на осъществяване на мероприятието с радиус 4 км с център пл. " Цар Асен I ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР