На 22-ри март от 18.00 часа в град Стамболийски откриват

...
На 22-ри март от 18.00 часа в град Стамболийски откриват
Коментари Харесай

В Стамболийски откриват Общински инфоцентър

На 22-ри март от 18.00 часа в град Стамболийски откриват Общински информативен център. Той е построен напълно с напъните на Оперативна програма БКС и Васил Шабанов.  В него са обособени две зали – конферентна с към 20 места за провеждането на разнообразни конгреси като конференции, срещи с жители или презентации и огромна зала с над 60 места за представяния на книги, изложения, а също семинари, образования или други събития с лектори. И двете зали ще разполагат с съвременна озвучителна и видео техника.

За откриването ще се показа:
Книгата „ Стефан Данаилов. Игра на живот “ от журналиста Георги Тошев, която е в чест на 80-годишнината от рождението на именития български артист.
и
Новият документален филм „ Ламбо от София “, който демонстрира неизлъчвани фрагменти с Мастъра и разказите на негови съученици и състуденти
Стефан Данаилов е най-сниманият български артист с 150 функции в киното, връх, с който малко на брой международни артисти могат да се похвалят. Той е и измежду най-обичаните наши артисти и преподаватели.

Новият филм на сценариста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Борис Пинтев се фокусрира върху малко известни обстоятелства от живота на един от най-известните българи.

„ Ламбо от София “ демонстрира местата на Стефан Данаилов в родния му град, среща ни с негови съученици от началното учебно заведение и състуденти от Театралната академия като Стефан Мавродиев и Йосиф Сърчаджиев, сътрудници и сътрудници като Цветана Манева и Елена Райнова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР