На 22-ри февруари Xiaomi ще проведе голяма презентация в Китай,

...
На 22-ри февруари Xiaomi ще проведе голяма презентация в Китай,
Коментари Харесай

Има какво да се види: Xiaomi показа официалните постери на премиум флагмана Xiaomi 14 Ultra преди представянето му на 22-ри февруари.

На 22-ри февруари Xiaomi ще организира огромна презентация в Китай, на която ще показа флагмана Xiaomi 14 Ultra. А на 25-ти февруари се възнамерява Xiaomi 14 Ultra да дебютира дружно с Xiaomi 14 на международния пазар. Въпреки това компанията разгласява формалните изображения на този забавен мобилен телефон. Те демонстрират неговия забавен дизайн, а техническите характерности на устройството към този момент са известни.

Какво тъкмо е известно

Самата Xiaomi не се сдържа и сподели висококачествени публични изображения на Xiaomi 14 Ultra. Както можете да се види, дизайнът на смарт телефона е завещан от Xiaomi 13 Ultra, в това число дизайна на главната камера. Тя съставлява огромен кръговиден модул с четири камери, двойна LED мълния и логото на Lecia в средата.

И двата разновидността на Xiaomi 14 Ultra – бяло-сребристият и черният – имат кожена обшивка на гърба. Според слуховете има и наследник цвят, както и версия с титанова рамка. Но те евентуално ще останат извънредни за китайския пазар.

В същото време изданието WinFuture разкри съвсем всички спецификации на флагмана. Xiaomi 14 Ultra ще получи 6,73-инчов AMOLED панел със 120Hz периодичност на освежаване, резолюция 3200×1440 и поддръжката на HDR10+.

Основният коз на Xiaomi 14 Ultra, несъмнено, ще бъдат камерите. Очаква се главната камера да се състои от четири 50-мегапикселови датчика с широкоъгълни и ултраширокоъгълни обективи с 3,2- и 5-кратно нарастване. Основният датчик ще има 1-инчова матрица и ще има апертура от F/1,6.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР