На 22 октомври японците ще дадат своя вот на предсрочни

...
На 22 октомври японците ще дадат своя вот на предсрочни
Коментари Харесай

Официалната 12-дневна предизборна кампания в Япония започна днес

На 22 октомври японците ще дадат своя избор на предварителни парламентарни избори за 465-местния парламент, оповестява АП. Очаква се Либералната демократична партия на сегашния министър председател Шиндзо Абе да завоюва болшинството от гласовете. Днес той даде обещание:

Искам да основа общество, където всеки има късмет. Ще създадем социално-осигурителна система, която да пасне на всички генерации, с цел да създадем Япония, където всеки ще се усеща сигурен.

Очаква се поддръжка да получи и да завоюва места в Народното събрание и Партията на вярата, която беше учредена неотдавна от кмета на Токио Юрико Койке :

Нека сложим завършек на политиката, доминирана от Абе, с вашите гласове. Можете ли да се доверите на политика, при която облаги получават околните на ръководещите? Нека променим това.

Лидерът на опозиционната партия Конституционна демократическа партия на Япония, Юйкио Едано , попита:

Принуждаване на хората да одобряват политиката, която отразява възприятието за полезности на тези в ръководещата коалиция народна власт ли е? Това ли е политика? За да върнем достойната политика в нашия живот се нуждаем от опция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР