На 22 октомври в Смолян се проведе събитие за млади

...
На 22 октомври в Смолян се проведе събитие за млади
Коментари Харесай

Илия Томов, лектор на събитието Успехът си ти!: Младите са моторът на община Смолян, богатството на града и гаранцията за неговото развитие

На 22 октомври в Смолян се организира събитие за млади бизнесмени, което постави началото на по-активно развиване на предприемаческата среда в Смолян. В събитието, като алегоричен хазаин се включи и, претендент за кмет на община Смолян от „ Новото време “ – КРОС с номер на бюлетината 68, който очерта опциите за Смолян и района.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 243
Звездни лектори, измежду които бизнесмени с развити локални бизнеси, мениджъри на компании-лидери в страната и на интернационалната сцена, представители на бизнес организации, евентуални вложители и изявени мактетолози и инфлуенсъри, споделиха опит и насоки за пътя от концепцията до доходоносния артикул.

Вдъхновяващи положителни практики имаше от бизнес моделите на компании, част от ТОП 30 IT компании в България,  компания, международен водач в производството на сателитни технологии,  локални компании, даващи стотици работни места в района. 

Обърнахме се към един от лекторите Илия Томов, шеф на „ Томов-Трейд “ ЕООД – компания за преработване на метали, с цел да отговори в блиц изявление на няколко въпроса, свързани с неговия път към триумфа: 

Кое е най-ценният актив на компанията? 

Най-ценното нещо за нас е екипът. Нашите чиновници. 

Как мотивирате чиновниците?

Имаме специфични връзки, които са първата крачка към триумфа. Заплатата е значима част от това да задържиш членовете на екипа, само че най-важното е отношението. Винаги може да се откри метод членовете на екипа да се усещат задоволени и оценени. 

Другите детайли на триумфа какви са?

Специално отношение към клиентите. Целта е, когато клиентът пристигна един път, да има желанието да пристигна още веднъж.

Рецептата за триумфа е...? 

Да вложиш сърце.

И когато не знаеш по какъв начин, да има кой да питаш – това е преимуществото да имаш екип и хора, които те поддържат.  И то тъкмо тук, в Смолян, където е сърцето ми и където аз развъртвам бизнес. 

Какво обръщение искатe да запомнят от вас младите бизнесмени, присъединили се в събитието „ Успехът си ти! “

Основното е да имат самообладание. Да дадат поръчка какво желаят, какво могат и с времето да го надграждат. 

Всичко зависи от вас, млади бизнесмени, с цел да се трансформира една концепция в работещ бизнес. Вие сте млади, вие сте моторът на общината, вие сте благосъстоянието на този град.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР