На 22 октомври ще се проведе срещата между турския президент

...
На 22 октомври ще се проведе срещата между турския президент
Коментари Харесай

Ердоган и Путин ще се срещнат в Сочи

На 22 октомври ще се организира срещата сред турския президент Реджеп Тайип Ердоган и съветския водач Владимир Путин, оповестиха от дирекцията по връзки на турското президентство. Двамата водачи ще се срещнат в съветския черноморски град Сочи.

``
реклама

Днес се чака турският държавен глава да разиска обстановката в Сирия с американския вицепрезидент Майк Пенс.

 

Замяната на американския байрак с съветски и прекосяването на кюрдските Сили за национална отбрана под контрола от една на друга мощ е недопустимо. Това мнение във връзка обстановката в северния сирийски град Манбидж изрази турският президентски представител Ибрахим Калън след постоянно държавно съвещание през вчерашния ден вечерта. В региона навлязоха сирийски и съветски елементи, откакто Дамаск реализира съглашение с кюрдските сили.

 

Ибрахим Калън отхвърли съществуването на публични контакти сред Турция и „ режима на Асад “. По думите му, в случай че би трябвало да се съобщи обръщение, да вземем за пример изключително за сигурността на турските военни в Сирия, то се предава посредством иранско или съветско ходатайство, изясни Калън. Във вторник съветски източници оповестиха, че сред сирийските, съветските и турски разследващи и военни ведомства тече съгласуваност в действително време.

 

Междувременно разнообразни източници предават, че сирийската войска е навлязла в град Ракка в североизточната част на Сирия, а съветски и сирийски елементи са в покрайнините на Кобане на северозапад.

 

Българска национална телевизия

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР