На 22 октомври предстои да учредя политическа партия Морал, Единство,

...
На 22 октомври предстои да учредя политическа партия Морал, Единство,
Коментари Харесай

И Радостин Василев се обяви за български Орбан с МЕЧ

" На 22 октомври следва да учредя политическа партия " Морал, Единство, Чест "! МЕЧ ще бъде първата същинска пробългарска организация в най-новата история на България ", заяви в профила си във Фейсбук Радостин Василев.

Политическото придвижване няма да бъде васално на никакви посолства и преди всичко ще бъдат сложени единствено ползите на българския народ, осведоми той.

" Проектът ще бъде центристки, с доста мощно застъпена обществена политика, само че ще има и сериозна поддръжка за бизнеса. България сега е толкоз счупена, че се постанова да бъде преустроена радикално. Със сигурност, с цел да изградим нещо същинско, би трябвало да има правдивост и отмъщение. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война против политическата мафия и грабителите на страната. Коалиция с ГЕРБ, Пеевски и задкулисието е невъзможна ", безапелационен е Василев.

" Партията ще бъде построена от нови и неопетнени лица, които не са взели участие в политическия развой до момента - почтени, смели и честни хора от народа. МЕЧ ще бъде осъвременен проорбански план, а името на партията дава отговор изцяло на характера на политиката, която ще водим против мафията ", дабавя още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР