На 22 октомври от 11.00 часа пред Детския медицински комплекс

...
На 22 октомври от 11.00 часа пред Детския медицински комплекс
Коментари Харесай

Медицински комплекс за деца ще бъде построен в „Овча Купел“

На 22 октомври от 11.00 часа пред Детския медицински комплекс в регион " Овча купел " ще бъде показана новата инвестиция в детска болница , в размер на 1,9 млн. лева и ще бъде връчен документ " Клас В ", това оповестиха от Столичния общински съвет.

Сертификатът за " Клас В " се дава за построяването на Детски медицински комплекс с болнично детско поделение и поликлинична част в кв. " Овча купел ".

Предвижда се да бъде построена нова постройка за осъществяване на профилирани извънболнични и болнични консултативно-диагностични, лечебни, профилактични и здравно-промотивни действия за деца от 0 до 18 година Медицинският комплекс ще е на два етажа, със застроена повърхност 598 кв.м. и обща разгърната застроена повърхност от 2 200 кв.м.

Центърът ще предлага интегриран социално-здравно-психологически пакет , предопределен за деца от раждането до навършено пълноправие , приемни фамилии, както и за фамилии от маргинализирани групи, уязвими обществени групи и обществено изолирани общности.

В представянето ще вземат участие Николай Стойнев , общински консултант и ръководител на Надзорния съвет на Столична общинска организация за приватизация и вложения /СОАПИ/, изпълнителният шеф на СОАПИ Мария Христова и шефът на МЦ " Здраве " доктор Пламен Митев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР