На 22 март, четвъртък, от 10:30 часа в Девня ще

...
На 22 март, четвъртък, от 10:30 часа в Девня ще
Коментари Харесай

В Девня откриват реновираната детска градина „Здравец“ 


На 22 март, четвъртък, от 10:30 часа в Девня ще се състои тържествена гала по откриването на реновираната детска градина „Здравец“. Ремонтът на забавачката, която се намира в кв. „ Повеляново “, е заслуга на азотноторовия цех „ Агрополихим “. На събитието ще участват кметът на Община Девня Свилен Шитов, изпълнителният шеф на „Агрополихим“ АД Филип Ромбаут, шефът на ДГ „Здравец“ Лиляна Стефанова, педагози и други

В рамките на 12 месеца управлението на „ Агрополихим “ АД влага над 100 000 лв. в действия по санирането на детската градина: монтаж на нова дограма, топлоизолация на външни стени, боядисване, електроремонтни действия.

Промишленият колос стартира да влага в обществената инфраструктура на девненския квартал, откакто кметът Свилен Шитов и изпълнителният шеф на „ Агрополихим “ Филип Ромбаут се споразумяха по основни въпроси, които вълнуват девненци и най-много жителите на „ Повеляново “. На невиждана среща в края на 2016 година сред белгийския вложител, локалната власт и жители бе реализирана договореност жителите на Девня да бъдат приоритет №1 за „ Агрополихим “, в това число и по повод търсенето на работна ръка за индустриалните и други потребности на предприятието.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР