На 22-годишно момиче от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) не беше позволено

...
На 22-годишно момиче от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) не беше позволено
Коментари Харесай

22-годишна жена не беше пусната в тоалетната на супермаркет. Защо?

На 22-годишно момиче от Сиатъл, Вашингтон (САЩ) не беше разрешено да употребява тоалетната в магазина за хранителни артикули, до момента в който не показа доказателство за възрастта си. Персоналът на супермаркета сподели, че тя наподобява " прекомерно млада ", с цел да отиде до тоалетната сама. 

Американката разказа за много страннния случай в магазина в известния конгрес Reddit.

Момичето се прибирало с приятеля си, само че трябвало да спре в супермаркета, с цел да употребява тоалетната им, пише The Mirror. Жената учтиво поискала от служителя в магазина кода на тоалетната, само че била помолена да покаже документ за идентичност, с цел да се увери, че е „ задоволително стара “, с цел да употребява тоалетната.

" Попитах я какъв е кодът за влизане в тоалетната. Обичайно е за питателните магазини в Сиатъл да имат кодове за влизане заради огромния брой бездомни хора. Тогава тя ми изиска персонална карта ", написа американката.

Въпреки уверенията на 22-годишното момиче, че е пораснала, чиновниците в супермаркета не я пуснали да посети тоалетната, до момента в който не покаже персоналната си карта. След като дамата извадила документа от портфейла си и го посочила на шефа, тя й дала кода и й разрешила да употребява тоалетната.

" Да, тази част от нейната работа е глупава. Но това не значи, че би трябвало да се държи по този начин със инцидентен човек, единствено тъй като това е политиката на институцията ", споделя момичето.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР