На 22 февруари в Пекин стартираха Потребителският месец на цялата

...
На 22 февруари в Пекин стартираха Потребителският месец на цялата
Коментари Харесай

КМГ и Пекин-Тиендзин-Хъбей стартираха събития за стимулиране на потреблението

На 22 февруари в Пекин стартираха „ Потребителският месец на цялата страна 2024 година и Сезонът за ползване в Пекин, Тиендзин и Хъбей “. Членът на Политбюро на Централен комитет на ККП и секретар на партийния комитет на Пекин Йн Ли, министърът на търговията Уан Уънтао и заместник-ръководителят на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на Китайската медийна група Шън Хайсюн, участваха в стартирането на събитията.

На мястото особено се изложиха редица културни артикули, свързани с Новогодишната церемония на КМГ, както и „ дарове от Пекин “, които са прелестни сувенири за туристите.

В продължение на 5 години КМГ, дружно с Министерството на търговията и държавните управления на провинцията и града, организират мероприятието за поощряване на потреблението.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13333Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед8713Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед6730Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4260Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16140Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114791Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР