На 22 декември за всички любители на зимните спортове и

...
На 22 декември за всички любители на зимните спортове и
Коментари Харесай

Откриват ски сезона в Чепеларе с безплатен лифт

На 22 декември за всички фенове на зимните спортове и снежната планина ще отвори порти ски зона Мечи чал. През целия ден гостите на Чепеларе, ще могат да употребяват лифта гратис и да се насладят оптимално, на чудесните условия за ски и сноуборд по пистите.

Чепеларе

От Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града ще посрещат всички посетители на ски център Мечи чал с доста положително въодушевление, топъл чай, занимателни игри и лотария с чудесни награди, а в следобедните часове канят всички на чаша вино по случай откриването на сезона на площад Олимпийски.

По-малко от 2 седмици откакто в Пампорово беше даден формален старт на сезона, в курорта към този момент работят 7 писти, в това число и към ски център Стойките, а до 21.12 всички въжен превоз карти и билети ще бъдат на промоционална цена.
 Разглеждат оферти за смяна на проекта за ръководство на „ Витоша “ Разглеждат оферти за смяна на проекта за ръководство на „ Витоша “
С нощно каране се открива ски сезонът на Витоша. Добрите условия тази година разрешиха писта „ Витошко лале “ да отвори още преди Нова година. От на следващия ден щ...

За трета поредна година ски зони Пампорово и Мечи чал ще работят дружно с една обща въжен превоз карта, а връзката посред центровете се реализира чрез безвъзмездни ски бусове по график. Това е едно от преимуществата на Пампорово-Мечи чал, което дава доста огромен избор и благоприятни условия за туристите.

През сезона предстоят доста забавни и разнородни събития в курорта, а главният акцент в календара е семейството на конгреса на „ Интерски “ в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-хубавите ски и сноуборд инструктори в целия свят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР