На 22 декември, около 21:00 часа, в с. Старо Оряхово,

...
На 22 декември, около 21:00 часа, в с. Старо Оряхово,
Коментари Харесай

Мъж се качи в спрял автомобил и потегли, ето какво последва


На 22 декември, към 21:00 часа, в с. Старо Оряхово, за зареждане на магазин за хранителни артикули, стопира Т.А. „ Мерцедес ”. Водачът му оставя транспортното средство с работещ мотор и ключ на контакта и слиза за товаро – разтоварни действия. Докато прави своите служебни задължения, автомобилът е лишен от незнайно лице, което се отдръпва в незнайна посока.

Незабавно е подаден сигнал в полицията. Предприети са заградителни дейности в целия район. Т.А. „ Мерцедес ” е засечен от екип на IV районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при ОДМВР - Варна, който прави опит да го спре. Водачът не се преценява с подадения сигнал за стоп и продължава придвижването си, поемайки по Аспарухов мост в посока Варна. Полицейският екип потегля след МПС, като в дейностите по задържането му се включват и екипи на I районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при ОДМВР – Варна. 

На кръгово кръстовище на ул. „ Девня ”, лидерът на „ Мерцедес ”-а губи надзор и се обръща странично. Мъжът не е потърпевш. Същият е открит като Т.Д. (23 г.) от с. Любен Каравелово, незнаен на органите на реда. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура  - Варна. На Т.Д. е повдигнато обвиняване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР